Vi renser,gennemgår og reparerer dine tagrender.

medarbVi renser,gennemgår og reparerer dine tagrender så de er vinterklar og så du undgår at de stopper til og bliver ødelagt . Undgå unødige udgifter til udbedring af vandskader ved at vedligeholde taget og tagrenderne. . Ødelagte tagrender kan give skade på murværk og medføre hussvamp.

 

Vi tilbyder alt indenfor rensning og reparation samt montering af tagrender og nedløb, rensning af lyskasser og nedløbsbrønde. Med professionel tilgang og erfaring, kan vi løse opgaver for ejendomme, selv på ejendomme med vanskelige adgangsbetingelser.

Specialudstyr og lifte

Vi råder over specialudstyr og har adgang til lifte og stillads samt køreplader når der skal arbejdes med lift på blødt underlag. Derfor kan vi løse en opgave hurtigt og nemt og har mulighed for at komme til hvor man ellers må opgive med traditionelle stiger.Vi tilbyder en gratis besigtigelse , for at kunne planlægge opgaven og give dig en god pris.

Vi har hjulpet til i følgende områder: Storkøbenhavn – Valby -Skodsborg -Nordsjælland – Roskilde – langs Strandvejen- Amager – Frederiksberg -Nørrebro -Køge m.fl., og arbejder og serviceaftale for større boligselskaber og ejendomme, mange gange som led i deres løbende vedligeholdelse og som en del af deres vedligeholdelsesplan.

 

Ingen genveje og hurtige løsninger.

Flere firmaer reklamere med fantastiske løsninger om at  de enten kan støvsuge eller puste affaldet fra tagrenderne væk – gerne i 2. eller 3 sals højde. For det første vil det betyde at ejendommens facede bliver våd, for det andet kan man så bekoste en vinduespudser efterfølgende. Vi løser opgaven med lift eller stige, og sørger for den nødvendige oprydning efter os.

 

Vi sørger for under vores arbejde at orientere beboere og planlægger vores arbejde i samarbejde med ejendommens ejer eller vicevært så arbejdet sker mest hensynsfyldt til beboere og lejere.

Af kunder kan b.la. nævnes A/B Istedgade, E/F Hellerup, A/B Frederikssundsvej, E/F Skodsborgvej,Kartoffelrækkerne, Humleby, A/B Nørrebrogade , KAB, DAB mfl.

Vi er forsikret hos Tryg forsikring.

Kontakt os og få et godt tilbud på tlf. 60 22 76 80.